Näin seuraat Kavioliigaa

Kavioliiga-syksy_2019_osakilpailut_vaakakuva.png

Kavioliiga-ravit

Kavioliiga-raveja järjestetään eri paikkakunnilla Suomessa lähes joka lauantai. Raveissa nähdään osakilpailujen lisäksi useita muitakin mielenkiintoisia ravilähtöjä. Tapahtumassa paikan päällä voi viihtyä esimerkiksi ravintolakatsomossa nauttimalla hyvästä ruoasta ja juomasta. Myös itse päätähtiä voi käydä ihastelemassa tallialueen puolella, melkein kaikissa Suomen raveissa on vapaa pääsy tallialueelle!

Katso loppuvuoden Kavioliiga-paikkakunnat ja päivämäärät täältä. Lisätietoa Kavioliiga-raveista löydät raviratojen sivuilta. Syyskaudella Kavioliigan osakilpailuja ei ravata kahtena lauantaina (6.10. ja 2.11.).

Kavioliiga ruudussa

Kavioliigaa voi seurata ilmaiseksi Veikkauksen TotoTV:n välityksellä. Katselu vaatii rekisteröitymisen Veikkauksen etuasiakkaaksi. Kavioliiga-ravit näet suorana TotoTV:stä, lähetyksessä on myös asiantuntijoiden tähdittämä studiolähetys, jossa pureudutaan tarkemmin päivän osakilpailuihin. Maksua vastaan voit tilata TotoTV:n lähetykset televisioon kaapeli ja iptv-jakelusta.

Kavioliiga-ravit näkyvät aina myös antennitalouksissa kanavapaikalla 26. Voit seurata jokaista Kavioliiga-osakilpailua sekä päivän muita ravilähtöjä. Kavioliigan kanavapaikalla 26 tarjoavat Maaseudun Tulevaisuus ja Hevosurheilu. Ohjeet kanavahaun tekemiseksi löydät täältä.

Kavioliiga-ravit näkyvät myös Ruutu+ -palvelussa ja CMorella. Ensimmäinen Kavioliiga Grand Prix esitetään myös Ylen Kavionjälkiä-ohjelmassa lauantaina 16. marraskuuta.

Kavioliiga.fi

Kavioliigaa seuraamalla pääset sisälle raviurheilun parhaiden hevosten maailmaan, ja saat tietää mielenkiintoisimmat tarinat ihmisistä hevosten taustalla. Kavioliigan verkkosivuilla julkaistaan viikoittain juttuja osallistujista, ja löydät kaikki pistepörssit kokonaisuudessaan sivuilta.

Kavioliiga-asiantuntija Marko Lähteenmäki analysoi aina maanantaisin edellisen lauantain osakilpailujen tapahtumat ja onnistujat, sekä tarjoaa näkökulmia sarjan pistepörsseistä.

Kavioliiga Mobiilihepassa

Kavioliigan lähtölistat julkaistaan maanantaisin Mobiilihepassa. Näet myös Kavioliigan osakilpailujen ja Grand Prix -lähtöjen tulokset sivuilta. Pistepörssejä voit seurata Kavioliigan verkkosivujen lisäksi Mobiilihepasta, löydät taulukot helposti Kavioliiga-ravien tulosten yhteydestä. Kun osakilpailun tulokset julkaistaan, pistepörssit päivittyvät automaattisesti. Mobiilihepan voi myös ladata puhelimen aloitusnäyttöön.

Kavioliiga somessa

Pysy päivittäin Kavioliigan menossa mukana seuraamalla sarjaa somessa. Kavioliigan löydät Facebookista, Twitteristä ja Instagramista @kavioliiga. Osallistu keskusteluun tai someta omat tunnelmasi Kavioliiga-raveista tunnisteella #kavioliiga ja #ravit.

Hanna Närhinen