Kevään 2020 Grand Prix -päivät selvillä – kausi huipentuu mestaruusjuhliin 23.5.2020 Teivossa

Kavioliiga-kauden 2019–2020 Grand Prix -tapahtumat järjestetään 16.11.2019 Vermo Areenalla ja Seinäjoen raviradalla, 29.2.2020 Lahden Jokimaalla ja 23.5.2020 Tampereen Teivossa.

1L5A0007 (4).JPG

Raviurheilun uuden pääsarjan Kavioliigan kausi sisältää kolme Grand Prix -tapahtumaa, joissa juostaan sekä kylmä- että lämminveristen Grand Prix -lähdöt. Kavioliiga Grand Prix -lähdöistä osallistujille on tarjolla korotetut pisteet: kahdesta ensimmäisestä kaksinkertaiset, ja koko kauden huipentavista Grand Prix -lähdöistä kolminkertaiset pisteet. Lisäksi Grand Prix -lähtöjen ensipalkinto on aina vähintään 20 000 euroa.

Grand Prix -lähtöihin osallistuakseen hevosten tarvitsee kerätä pisteitä Kavioliigan osakilpailuista. Jokaista Grand Prix -tapahtumaa edeltää kuusi osakilpailua, joista eniten pisteitä keränneet yhdeksän hevosta saavat paikan Kavioliiga Grand Prix -lähdöstä. Myös sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Grand Prix -päivien lähtölistoihin: yhdeksän eniten pisteitä keränneen hevosen lisäksi Grand Prix’hin pääsee yksi hevonen yleisön äänestämänä!

Kavioliigan mestaruuden voittaa se lämmin- ja kylmäverinen hevonen, jolla on eniten pisteitä koko Kavioliiga-kauden päätteeksi. Historian ensimmäisiä Kavioliiga-mestareita juhlitaan Tampereella lauantaina 23. toukokuuta 2020.

Helmikuun Grand Prix -tapahtumaa isännöivän Jokimaan raviradan toimitusjohtaja Tomi Himanka on ylpeä saadessaan Kavioliiga Grand Prix’n Lahteen.

”Tapahtuma huipentaa suomalaisen ravitalven, ja karkauspäivänä tullaan Jokimaan radalla näkemään molempien rotujen talven hallitsijat. Mielenkiintoista nähdä, miten uusi sarja lähtee vetämään. Toivotaan, että mestaruudesta syntyy tiukka taistelu!”

Ensimmäinen Kavioliiga Grand Prix 16.11. on jaettu kahdelle radalle, mutta vuoden 2020 Grand Prix’t järjestetään yhden radan tapahtumina. Kevään osakilpailukalenteri julkaistaan myöhemmin syksyllä.

Syksyn osakilpailukalenteriin
Osallistu ensimmäiseen Kavioliiga Grand Prix -tapahtumaan Facebookissa

Raviurheilu -