Ellin Sisu palaa kilparadoille! Kylmäveristen Kavioliiga-osakilpailu lauantaina Lappeessa

Ravikuningas Tähen Toivomuksen valmentaja Pauli Raivio tuo Lappeen osakilpailuun tallistaan Ellin Sisun, jolle osui rata-arvonnassa raide numero yhdeksän. Kyseessä on oriin ensimmäinen startti sitten toukokuun, eikä tehtävä ole helpoimmasta päästä, kun vastassa ovat muun muassa Välähdys ja Josveis.

Ellin Sisu ja Henrin Bollström Sorsasalossa helmikuussa 2019. Kuva: Hippos / Hanna Laakso

Ellin Sisu ja Henrin Bollström Sorsasalossa helmikuussa 2019. Kuva: Hippos / Hanna Laakso

Kavioliiga jatkuu lauantaina 28. syyskuuta kylmäveristen osakilpailulla, ja mielenkiintoisia hevosia on mukana yhteensä yhdeksän kappaletta. Pauli Raivion valmentamaa Ellin Sisua ohjastaa Henri Bollström.

Ellin Sisun vuotta 2019 ovat värittäneet laukat, ja ori on voittanut viimeksi helmikuussa Kuopion Sorsasalossa. Millaisia ennusmerkkejä Ellin Sisun paluu antaa oriin osalta kuluvasta Kavioliiga-kaudesta? Se nähdään tämän viikon lauantaina Lappeenrannassa!

Kavioliiga-osakilpailu, kylmäveriset ryhmäajo 1609 metriä 28.9. kello 16.07

Hevonen / Ohjastaja

1 Nopsan Vauhti/ Olli Koivunen

2 Välähdys / Ville Korjus

3 Vieskerin Valo / Jarmo Saarela

4 Josveis / Santtu Raitala

5 Vinksa / Hannu Torvinen

6 Lissun Eerikki / Esa Holopainen

7 Polara / Antti Tupamäki

8 Koskelan Akseli / Tapio Perttunen

9 Ellin Sisu / Henri Bollström

Raviurheilu -