Tule Lumiraveihin ja voita osuus Raviliiga –hevosesta

RAVILIIGA_Lumiraveissa_mukana_2018_tv-planssi.jpg

Ideapark Lumiraveissa voi osallistua Raviliiga –arvontaan, jossa arvotaan 5 kpl Raviliiga Ilveksen ja 5 kpl Raviliiga Tapparan osuuksia, jotka Ideapark on lahjoittanut. Arvontaan saavat osallistua kaikki Lumiravien kävijät.

Arvontakuponkeja jaetaan etäpysäköintialueen ja kauppakeskuksen väliä kulkevissa non-stop shuttle-busseissa. Lisäksi arvontakuponkeja on jaossa Ideaparkin Keskusaukiolla ja infopisteellä.

Arvontakupongit palautetaan Keskusaukiolla sijaitsevaan arvontalaatikkoon. Kuponkiin merkitään omien yhteystietojen lisäksi kummasta hevosesta haluaa osuuden, jos onni osuu kohdalle.

Raviliiga lyhyesti:

Jääkiekon liigajoukkueet ja raviradat ympäri Suomen ovat muodostaneet Raviliigan ja hankkineet kimppaomisteisia ravihevosia. Mukana on kaksitoista liigajoukkuetta ja yksitoista ravirataa. Yhdessä Raviliiga-joukkueessa on 1000 osuutta ja yksi osuus maksaa 100 euroa. Muita kuluja osaomistajille ei tule koko aikana. Raviliigahevoset on hankittu hevoshuutokaupasta syksyllä 2017 ja niiden omistaminen päättyy vuoden 2020 lopussa. Kolmen vuoden aikana pääsee yhdessä suosikkipelaajien kanssa seuraamaan lämminverisen ravihevosen uraa ja kehitystä huippu-urheilijaksi. Lisätietoja löydät osoitteesta www.raviliiga.fi

Raviliiga Ilves:

Raviliiga Ilveksen hevonen on Rehab eli Ripa. Ripaa valmentaa Markku Nieminen, joka on yksi Suomen menestyneimpiä ravivalmentajia.

Raviliiga Tappara:

Raviliiga Tapparan hevonen on Marschall Match eli Sheriffi. Sherrifin hoidosta ja valmennuksesta vastaa Irrin raviperhe Tuija Irrin johdolla.

Ideapark Lumiravien Raviliiga-arvonnan säännöt

Järjestäjät

Suomen Hippos ry, Tulkinkuja 3, 02650 Espoo ja Koy Ideapark Ab, Ideaparkinkatu 4. 37570 Lempäälä (jäljempänä järjestäjät)

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voi osallistua kaikki Lempäälän Ideaparkin asiakkaat ja Ideapark Lumiravien kävijät pois lukien järjestäjien ja yhteistyökumppaneiden ne työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun valmisteluun.

Osallistumisajankohta

Arvontaan voi osallistua Ideapark Lumiravien ajan Lempäälän Ideaparkin Keskusaukiolla 10.-11.3.2018. Ennen tätä tai tämän jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä.

Osallistuminen

Kaikki Ideapark Lumiravien aikana 10.-11.3.2018 Lempäälän Ideaparkin Keskusaukion arvontapisteellä paperisen arvontakupongin täyttäneet osallistuvat arvontaan. Osallistua voi vain paikan päällä. Arvontalipukkeen saa joko Ideapark Lumiravien parkkialueen shuttle-bussista tai Ideaparkin Keskusaukion arvontapisteeltä. Järjestäjät eivät ota huomioon osallistumisia kirjeitse tai sähköpostitse.

Palkinnot ja niiden arvonta

Raviliiga-arvonnan palkintona on 10 kappaletta Raviliiga-osuuksia. Arvonnassa arvotaan 5 kpl Raviliiga Ilveksen osuuksia ja 5 kpl Raviliiga Tapparan osuuksia.  Yhden osuuden arvo on 100 €. Lisää Raviliigasta tästä: www.raviliiga.fi

Arvonta suoritetaan viikolla 12. Arvontaan osallistunut henkilö voi voittaa arvonnasta vain yhden Raviliiga-osuuden. Kaikki kampanja-aikana täytetyt lomakkeet osallistuvat arvontaan.

Palkinnon luovutus/julkisuus

Palkinnon voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet julkaistaan myös Ideapark Lumiravien ja Raviliiga 2017 – Facebook-sivuilla.

Mikäli voittoilmoitus/palkinto palautetaan virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, tämä johtaa hylkäämiseen. Tämän jälkeen arvonta suoritetaan uudelleen.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjien kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjät ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Palkinnon vaihto

Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntöjen muutoksiin.

Hanna Närhinen