Suomen Ratsastajainliitto tuo vikellystä ja ratsastussimulaattorin Lumiraveihin

Suomen Ratsastajainliitto on näkyvästi mukana Lumiraveissa. SRL ja Sappeen ratsutilan tarjoama Simo ratsastussimulaattori on helppo ja turvallinen tapa kokeilla miltä ratsastaminen tuntuu. Ratsastussimulaattori on oikean hevosen kokoinen ja se jäljittelee hyvin aidosti hevosen liikkeitä. Simulaattoria saa kokeilla maksuttomasti koko tapahtuman ajan expoalueella Ideaparkin Keskusaukiolla. Suomen Ratsastajainliitolla on myös oma piste expoalueella, jossa voi tutustua liiton toimintaan.

Simo Ratsastussimulaattori

Simo Ratsastussimulaattori

SRL tarjoaa Lumiravien yleisölle akrobaattisen kaunista vikellystä molempina päivinä. Vikellys on hevosen selässä tapahtuvaa voimistelua. Vikellysnäytökset nähdään ulkona ravisuoralla lauantaina klo 14 ja sunnuntaina klo 14.30

Vikellys on hevosen selässä tapahtuvaa voimistelua. Kuva: SRL/Hanna Heinonen

Vikellys on hevosen selässä tapahtuvaa voimistelua. Kuva: SRL/Hanna Heinonen

Sisälle kauppakeskukseen SRL tuo vikellyspukin, jota vikeltäjät käyttävät voimisteluliikkeiden harjoitteluun. Vikellyspukin löytää lasten alueelta Ideapark Sportin tiloista ja sitä saa maksutta kokeilla kaikki halukkaat. Vikellyspukille pääsee koko tapahtuman ajan ohjaajien opastuksella.

Vikellyspukki

Vikellyspukki

Hanna Närhinen