CUSTOM Sulky näkyvästi mukana Lumiraveissa

Yksi maailman tunnetuimmista ravikärryvalmistajista, CUSTOM Sulky, on näkyvästi mukana Ideapark Lumiraveissa. Yritys lahjoittaa suomenhevosten ja lämminveristen kärrylähtöjen voittajahevosien valmentajille uudet Chromeclassic hiittikärryt.

 

CUSTOM Chromeclassic

CUSTOM Chromeclassic

Lisäksi CUSTOM Sulkylla on kärrynäyttely expoalueella kauppakeskuksen Keskusaukiolla lauantaina ja sunnuntaina. Esillä on 1970-luvulta nykypäivään kärrymalleja, joilla raviurheilun parhaat hevoset ympäri maailman ovat voittaneet suurlähtöjä. Ravistudiossa haastatellaan CUSTOM Sulkyn työntekijöitä, ja heiltä pääsee myös kysymään kysymyksiä kärryistä expoalueella, sillä he ovat paikan päällä koko tapahtuman ajan.

Näyttelyssä voi muun muassa tutustua legendaarisen Vieskerin käyttämään kärrymalliin ja ranskalaisen Bold Eaglen käyttämään CUSTOM FCS II –malliin, jolla hevonen on voittanut muun muassa Ranskan suurimman ravikilpailun Prix d’Ameriquen kahdesti. Esittelyssä on myös CUSTOM Chrono 2018, täysin uusi kilpakärry, joka lanseerattiin myyntiin tammikuun Prix d’Ameriquessa.

 

Custom_uusi_logo_winner (002).jpg
Hanna Närhinen