KoruMies Arvi Lumiraveissa sunnuntaina 11.3.

KoruMies Arvi valmentautuu ja kilpailee omalla hevosellaan Valkolla.

KoruMies Arvi valmentautuu ja kilpailee omalla hevosellaan Valkolla.

Suomen nuorin yrittäjä, 12-vuotias KoruMies Arvi on mukana Lumiraveissa sunnuntaina 11.3. Innokas ratsastaja ja hevosmies on tuttu näky monista hevostapahtumista ympäri Suomen. Arvi on Lumiravien menossa mukana expoalueella ja ponilähdön palkitsijana.

KoruMies Arvi palkitsee Lumiraveissa kaikki B-ponilähdön osallistujat omilla tuotteillaan. B-ponit eli russponit juoksevat kilpaa sunnuntaina. Kahdeksan ponia juoksee kilpaa pareittain knock out –tyyppisenä kilpailuna.

KoruMies Arvia pääsee tapaamaan expoalueella, joka sijaitsee kauppakeskuksen Keskusaukiolla. Arvi myy koruja ja tekee halukkaille glittertatuointeja. Glittertatuoinnit ovat samantyyppisiä kuin kasvomaalaukset mutta säilyvät iholla muutamasta päivästä viikkoon.

KoruMies Arvi tekee esimerkiksi hevosaiheisia glittertatuointeja.

KoruMies Arvi tekee esimerkiksi hevosaiheisia glittertatuointeja.

Glittertatuointeja löytyy moneen makuun.

Glittertatuointeja löytyy moneen makuun.

Hanna Närhinen