Seppo Sarkola ohjastaa Lumiraveissa

Lumiraveissa nähdään maaliskuussa ohjastamassa Teivon raviradalla pitkään vaikuttanut valmentaja Seppo Sarkola. 70-vuotias Sarkola on ehtinyt pitkän uransa aikana näkemään ja kokemaan paljon raviurheilun parissa. Sarkola on ohjastanut lähes 20 000 ravilähdössä. Ravit kauppakeskuksessa tarjoavat ravilegendallekin uudenlaisen elämyksen.

- Todella hienoa että tällaista järjestetään, toivottavasti tulee hyvä luminen keli ja paljon väkeä paikalle. Mielellään lähdetään kilvanajoon. Aikoinaan ajettiin Oripään suoralla kilpaa mutta on hieno idea viedä suoranajot sinne missä ihmiset ovat, kokenut Sarkola odottaa.

Seppo Sarkola sai kutsun Lumiraveihin Teivon lauantairaveissa 13. tammikuuta.

Seppo Sarkola sai kutsun Lumiraveihin Teivon lauantairaveissa 13. tammikuuta.

Sarkola nähdään ohjastamassa Lumiraveissa lauantaina 10. maaliskuuta. Lauantaina kärrylähdöissä kilpailevat suomenhevoset, joilla Sarkola on niittänyt menestystä vuosien ajan. Yksi Sarkolan menestyshevosista on ori Hullumies, jolla valmentaja-ohjastaja on päässyt osallistumaan muun muassa Kuninkuusravien kuningaskilpailuun.

Muita tähän mennessä kutsun saaneita ohjastajia ovat Lumiravien sunnuntaina ohjastavat Jukka Torvinen ja Ari Moilanen. 22-vuotias Torvinen sai ohjastajista ensimmäisenä kutsun. Torvinen on yksi viime vuosien menestyneimpiä nuoria ohjastajia Suomessa. 56-vuotias konkariohjastaja Moilanen puolestaan voitti toukokuussa Hevoset Kaivarissa -tapahtuman Cityravit suomenhevosella Ypäjä Ilmestyvä.

 

Hanna NärhinenComment